Donations
faaedf


De Nike Air Max Thea Waar te Koop zet zijn WMNS-dominantie voort in een overvloed van kleurstellingen, en het is zeker dat jongens van kleinere afmetingen proberen te passen in het lichtgewicht, ademende, air max-zwaaiende silhouet. Het nieuwste paar krijgt Nike's Jacquard-behandeling, ter vervanging van de gebruikelijke mesh-patronen voor die kenmerkende geweven esthetiek uit één stuk die de hoogste vrijheid geeft om geraakt te worden met een aantal zigzaggende patronen. Een levendige mango raakt in accenten op de basis van fuschia terwijl een schone terwijl tussenzool het kenmerkende kussen van lucht max krijgt. Wat denk je? Zorg ervoor dat je rondhangt na de klik voor meer foto's van deze Nike WMNS Air Max Thea en pak je paar vandaag bij geselecteerde winkels zoals Hype DC.

De Nike Air Max Thea Sale is een jaloerse, inductieve sneaker, omdat hij het gebruikelijke rijk van de exclusieve colorways van vrouwen een beetje verder doorzet door een heel apart silhouet te creëren dat exclusief in damesmaten bestaat. Het Nike Air Max-model zal er in de zomer genoeg zijn, zoals blijkt uit deze nieuwe oogst van paren van juni die onderweg is. Lees verder om ze alle drie te zien en houd het vergrendeld op Sneaker Nieuws om uit te vinden wanneer deze damesstijlen hier in de VS beschikbaar zullen zijn.

Meestal denk je, als je Air Max sneakers denkt, aan de onderkant gigantische bubbels en zichtbare vensters. Dit paar, de Nike Air Max Thea outlet voor de dames, heeft absoluut een zichtbaar venster op de bodem, maar het moet een van de kleinste bubbels zijn die we ooit hebben gezien in een Air Max-ontwerp. De slankere zool Thea verschijnt dit keer met een veelkleurig motief dat erin slaagt onder de niet-ondoorzichtige Fuse-panelen naar buiten te gluren. Bekijk de schoen hieronder in meer detail en vind deze Nike Air Max Thea nu bij Foot Locker-accounts of bij geselecteerde NSW-winkels wereldwijd.

De NSW-styling van de Nike Air Max Thea Online Bestellenis er één geweest die het afgelopen jaar vasthield aan zijn WMNS-afkomst. De sneaker die het grootste deel van zijn inspiratie haalt uit de klassieke Air Max-renners uit de jaren 90, krijgt nog steeds een overvloed aan releases voor deze komende zomer, aangezien we vandaag twee nieuwe uitvoeringen krijgen. De ene heeft zwarte zwarte accenten van geel en levendig roze. Ondertussen krijgt het andere paar meer een zomerklare look met een zuivere witte en pure platina-basis, terwijl aqua de hiel raakt. Krijg een beter zicht op elk paar na de klik en ga naar onze pagina 'Release Dates' voor al je aankomende release-behoeften.

De Nike Air Max Thea te koop bevindt zich momenteel in het vierde kwartaal van het eerste jaar. Dit paar op basis van Max Air-vlaggenschepen uit vervlogen tijden is een van de enige alleen-geregistreerde Max-hardlopers en gegeven hoe goed het in de stijl van de vroege jaren 90 past, zal het waarschijnlijk niet het laatste zijn. En hopelijk zal deze tonale grijze editie met de Legend Red-hits en gepolariseerde blauwe topogen ook niet de laatste kleur zijn, omdat deze specifieke lay-out heel veel potentieel heeft voor nog meer kleurenschema's. Bekijk deze hieronder in meer shots hieronder en copeer de jouwe bij NSW-winkels zoals Titolo.
Quote

Add a Website Forum to your website.